Access Bars™ en Intuïtieve ontspanningsmassage

Access Bars™

Een uniek energetisch lichaamsproces

van Access Consciousness™

~ een dynamisch en ontspannend proces voor lichaam en geest middels drukpunten op het hoofd ~

Ademspecial voor twee

Access Bars™

 

Ga liggen, sluit je ogen, laat los, en ontvang…

 

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten

gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

 

 

Wat zijn de BARS?

 

DUTCH Access Bars Headchart facebookDe naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading  van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.

Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Na de behandeling blijven de Bars ‘lopen’ totdat je zelf voelt dat je opnieuw een sessie wilt ontvangen. Ook na een heftige gebeurtenis kan een Bars behandeling verlichting geven. Iedere keer dat je het weer laat doen, wordt het effect intenser. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich voordoen tot ongeveer drie tot vier weken na de sessie.

 

Een Access Bars behandeling kan een prima aanvulling of ondersteuning zijn van een coach/herstelproces.

[button target=”_self” hover_type=”default” text_align=”center” text=”Access Bars sessie boeken” link=”https://www.ankeverstappencoaching.nl/events” margin=”25px X 0px X 0px”]

Wat is Access Bars™?

Bekijk de video hieronder.

Intuïtieve ontspanningsmassage

Door ontspannen aanraking jouw lichaam aan het woord.

~ een ontspannende massage met klankschaal ~

Bij een intuïtieve ontspanningsmassage laten we je lichaam aan het woord.

Door massagegrepen op de blote huid kan onderliggende spanning losgelaten worden en informatie boven komen. Ik zal je uitnodigen om je adem hierbij te gebruiken als ondersteuning. Energie die zich in het lichaam heeft vastgezet kan op deze manier een weg naar buiten vinden.

De trilling van een klankschaal kan dit bevorderen. Alles is energie dus ook jouw emoties en weggestopte gevoelens en herinneringen. Energie kun je niet vernietigen maar wel transformeren. Denk maar aan een bal die je onder water probeert te houden. Door gevoelens en emoties juist te ‘omarmen’ en ruimte te geven zullen ze jou als vanzelf loslaten. En kan jij weer ontspannen.

[button target=”_self” hover_type=”default” text_align=”center” text=”Massage boeken” link=”https://www.ankeverstappencoaching.nl/events” margin=”25px X 0px X 0px”]