Yin Yoga

Herstel de verbinding tussen je lichaam en je ziel

~ van stress naar innerlijke rust ~

 

✔︎ diepe ontspanning      ✔︎ energiebanen stimuleren     ✔︎ grenzen onderzoeken      ✔︎ ruimte maken

Yin Yoga

Yin Yoga

 

RUIMTE MAKEN IN JE LICHAAM EN GEEST

 

Voor dagen die gevuld zijn met stress, actie en hard werken is Yin Yoga een mooie bijdrage aan balans.

Yin Yoga richt zich – in tegenstelling tot Yang Yoga (zoals vinyasa, ashtanga, hatha, flow yoga) – niet op het versterken van je spieren, maar juist op het ontspannen ervan.

Door je spieren te ontspannen bereik je het bindweefsel, gelegen in de diepere lagen van je lichaam. Bindweefsel versterkt en verlengt zich langzamer dan spierweefsel, vandaar dat Yin yoga poses tussen de drie en vijf minuten worden vastgehouden. Hierdoor stimuleer je je meridianen en organen en kan de energie weer vrij stromen. Yin yoga geeft diepe ontspanning en leert je ruimte ervaren in je lichaam.

 

Je hebt geen yoga ervaring nodig om met de yoga lessen mee te doen. Iedereen kan yoga beoefenen! Het gaat er juist om dat je leert werken met je eigen lichaam; dat je jouw eigen grenzen leert voelen en daarmee leert omgaan, in liefdevolle aandacht en met behulp van je adem.

 

~ Doe iets goeds voor je lichaam, zodat je ziel blij is erin te wonen ~

 

Je bent van harte welkom om Yin Yoga lessen te komen volgen. Hierin ook veel aandacht voor training van de mind (mindfulness, meditatie)

 

Wanneer

Op zondagochtend van 9.30 tot 10.45 uur en van 11.00 tot 12.15 uur

  • kwartier vóór aanvang van de les staat thee voor je klaar
  • yogamatten aanwezig, grote handdoek/badlaken en deken meenemen
  • kleine groepen van maximaal 11 personen
  • vooraf aanmelden via agenda

 

Deelname

Yin yogales van 75 minuten: losse les € 15,00 en een leskaart 8 lessen voor € 110,- (max half jaar geldig na de 1e les van die kaart). Je mag een ander ook afschrijven van je kaart.

[button target=”_self” hover_type=”default” text_align=”center” text=”aanmelden” link=”https://www.ankeverstappencoaching.nl/events” margin=”25px X 0px X 0px”]

Bekijk deze video door op de afbeelding te klikken.

the new science behind yoga