Je’zelf’ zijn is je grootste kracht

~ Anke Verstappen ~

Shoot for the moon and, if you miss,

you'll end up with the stars ✨

De meest grootse versie van jezelf zijn

~ Anke Verstappen ~

BODY-MIND-SOUL COACHING

Samenwerken lichaam & geest

YIN YOGA

Body-Mind-Soul sessies

Doorbraak in denken, doen, voelen

Als je er met je hoofd niet uit komt, laat dan ook je lichaam en ziel aan het woord.

Versie 2

Coaching

Gewenst resultaat privé en/of zakelijk

Jij bepaalt het onderwerp waarop je gecoacht wilt worden en de doelen die je wilt bereiken. Tijdens het coachgesprek luister ik (ook tussen de regels door) en stel ik je krachtige vragen die je leiden naar de antwoorden die je zelf al in je hebt. Naast bewustwording van wat je werkelijk wilt zijn en bereiken in je leven, zal ik je commitment oproepen om daartoe stappen en acties te nemen zodat je in staat bent buitengewone resultaten te behalen.

ca. 60 minuten

[button target=”_self” hover_type=”default” text_align=”center” text=”Coaching boeken” link=”https://www.ankeverstappencoaching.nl/events” margin=”25pxx25pxx0px”]

Ademsessie

Diepe ontspanning en heling

Je wordt begeleid om je natuurlijke ademhalingspatroon weer op te pakken; een open, verbonden en volledige ademhaling. Deze ademstroom stimuleert het zelfhelingsproces op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Gedurende de ademsessie lig je op een yogamat met op de achtergrond muziek. Jouw intentie, affirmaties en drukpunten ondersteunen het helingsproces. De effecten zijn direct en permanent.

(ook in groep: Ademsessie met klankbad)

ca 75 minuten

[button target=”_self” hover_type=”default” text_align=”center” text=”Ademsessie boeken” link=”https://www.ankeverstappencoaching.nl/events” margin=”25pxx25pxx0px”]
Versie 2

Opstellingen

Keuzevrijheid en autonomie

Een helende beweging maken op gebied van jouw gezondheid, relatie, werk, liefde mbv het ‘wetende veld’ (alles is energie en verbonden). Met jouw verlangen als vertrekpunt openen we het ‘wetende veld’ door steeds een woord mbt jouw verlangen intuïtief in de ruimte neer te leggen. Jij gaat op dat woord staan en samen gaan we stap voor stap naar binnen. Vergeten herinneringen en gevoelens -die jou in het hier en nu blokkeren- kunnen boven komen en door deze te erkennen, doorvoelen en doorademen worden belemmerende dynamieken doorbroken.

(in een groep komt de info uit de mensen/representanten zelf)

Kan tijdens coaching ingezet worden.

[button target=”_self” hover_type=”default” text_align=”center” text=”interesse in opstelling” link=”https://www.ankeverstappencoaching.nl/events” margin=”25pxx25pxx0px”]

Focussen

Inzicht, ruimte, ontspanning

Focussen is een lichamelijke vaardigheid om bewust te worden van subtiele gevoelens in je lichaam, die ‘felt senses’ worden genoemd. Focussen leidt tot inzicht, minder spanning in je lijf en positieve verandering in je leven. We werken in de sessie met wat er voor jou op dit moment op de voorgrond ligt en ik begeleid je door stappen van het focus proces.

Kan tijdens coaching ingezet worden.

Blijvende verandering lukt vaak niet met alleen je mindset. Je herkent het vast dat je bedenkt voortaan anders om te gaan met een situatie totdat je getriggerd wordt en toch weer in oude gedragspatronen of gedachten vervalt.

 

Ware transformatie gebeurt diep van binnen; in het lichaam op celniveau en in de psyche in het onderbewuste. De krachtige en natuurlijke tools die we voor jouw transformatie gebruiken zijn je adem en focus, het ‘wetende veld’ (opstelling) en de praktische oefening (yin yoga en meditatie). Uitgangspunt én kompas is jouw (ziels)verlangen.

 

Geef jezelf de kans om de meest grootse versie van jezelf te zijn.

 

Ben jij klaar voor een vrij en blij leven?

Boek hieronder een sessie naar jouw keuze. Één sessie kan je leven al veranderen, meerdere sessies vergroten het gevoel van in balans zijn, rust, innerlijke vrede en vernieuwde levensenergie.

 

[button target=”_self” hover_type=”default” text=”aanmelden” link=”https://www.ankeverstappencoaching.nl/events/” margin=”25pxX0pxX0px”]